
Energy-Booster Choco Balls
Υλικά
120γρ χουρμάδες
50γρ φουντούκια
2 κ. σούπας μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
30γρ κακάο 0% ζάχαρη
2 κ. γλυκού λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο
2 κ. σούπας ινδοκάρυδο ή κακαο 0% ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε ζεστό νερό για μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- Τους αλέθουμε σε ένα μούλτι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα φουντούκια μέχρι να θρυμματιστούν καλά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι (ή το σιρόπι σφενδάμου) καθώς και το κακάο.
- Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, αλείφουμε με το λάδι καρύδας και ρολάρουμε στο ινδοκάρυδο ή στο κακάο.
- Τοποθετούμε 1 με 2 ώρες στο ψυγείο για σφίξουν.